Senaste Inlägg

myys kväll! =)

idag har det varit en lugn & myysig kväll med det bästa tjejerna :) Sini, Hanna, Vickan, Emelie , åh senare kom även Eve förbi en stund :D spelade lite , skrattade & åt! (a
Och hmmm, vem vann monopol? JOOO JAG ;)
dom drog lite efter 10 , (dom tråkmånsarna) men när klockan närmade sig 11 så gick jag och mötte Emelie och Emina, drog hem till emelie en stund och sedan hem igen. jag höll på att ramla 20 gånger typ -.- haha!


-------------------------------------------------------



Jag vill också bara tala om att jag älskar dig Mamma så himla mycket, du betyder enormt mycket. jag klarar inte av att se dig ledsen, då jag får en klump i magen och inte vill släppa dig! skulle kunna sitta en hel dag och bara krama dig.
men mest synd är det verkligen om dig morfar, du som får ligga där och lida. jag hoppas allt går snabbt snart så du slipper detta :(( .. du står mig riktigt nära, dig är en av de sista jag vill förlora, du är den bästa morfar man kan ha, du ställer upp på allt, (kanske får säga ställde upp på allt, för du kan ju inte längre) känns hårt att säga så , men som sagt.. sanningen är inte alltid lätt & rolig. kan inte tänka mig ett liv utan dig, det går inte . jag har fortfarande inte förstått hur sjuk du är ! åh det kommer jag nog inte göra förrän det är försent! :'( det är då jag kommer sitta & gråta floder.
Gråter varje kväll då jag tänker på dig, men inte som den dagen då jag kommer förlora dig! då vet jag inte vart jag ska ta vägen, kanske kommer jag upp till dig med en gång?! det är så jag känner, att jag inte kommer klara mig utan dig ! :(:( men jag måste vara stark, för det vet jag att du vill! inte att jag ska sitta och vara ledsen.
men att jag aldrig mer kommer att få träffa dig är så jävla hårt, jag kan inte förstå .. jag vill bara få krama om dig en sista gång, men det får jag ej :'(
nu kan jag ej skriva mer, för ser knappt vad jag skriver, det är bara fullt med tårar!!!



puss!

(L)

"man ska minnas allt det fina man har haft tillsammans under alla år"
,sagt av en sötnos!

Vickan, du är såå himla underbar! love you! ♥

julafton! :D

ja, snart är denna dagen över, den dagen alla har stressat inför, lagt mycket pengar på, julpyntat en massa, haha jaja :)
det har varit en helt OK dag today. lite tårar kom väl lite under dagen, men annars perfa :)
fick : Pengar, Choklad, Filmer, Nagellack, Aciton (stavning), Mascara, 4 nr på Vecko Revyn, fick reda på att mamma och pappa ska betala en del på resan till Branäs, åh jaa lite mer saker , tihihi :D
Blev Super-Duper nöjd för det jag fick !  Mamma och Pappa fick ett presentkort på Bio av mig och syster,
dom blev så glada så :D

Men nu blir det att checka tvn!


puss på rumpan! ♥

onsdag..

 hejsan!

denna dagen började väl sådär .. fick reda på att morfar är visst inte så bra som jag har inbildat mig :( trodde han nästan var bra igen, (förutom hans tumör) men mamma sa att han har inte månader & inte heller veckor kvar :'( vad fan ska man göra? jag kommer gå under om han försvinner!! livet är inte rättvist!
men men , vi får ta vara på det som han har kvar!

Idag blir det att åka och sola :) sedan julbak & sist men inte minnst åka PULKA :D:D! hihih!

nu får jag allt börja göra mig i ordning kanske, ska åka om 20 min (a) hehe.



puss på rumpan! ♥

söndag!

tja tja bloggen ;) haha!
jaa, denna söndag är den andra lik , lika seg , man orkar inte göra något nästan :) det är ju trotts allt JULLOV!! :D men det känns som om att jag ska till skolan imorn, hihi!

Kom nyss hem efter att ha vart ute på en promenad med den Bästa Mikaela Sinipuro! :)

resten av dagen kommer jag väl bara ligga i sängen, ta de lugnt, dricka julmust, äta pepparkakor, tvn och tjaaa! :D hihi!



Jag har inte sagt till nån, att du blev kvar här igår
fast det är svårt att hålla tyst när alla frågar hur det går




puss sofia

ingen morfar, ingen sofia!!

du har alltid betytt mycket för mig & du kommer alltid att göra det! försvinn aldrig ifrån mig, för då vet jag inte vad jag gör, kommer aldrig klara mig utan dig . när jag kom till sjukhuset och hälsade på dig förra veckan så visste jag inte vad jag skulle göra , jag var tvungen att gå ut och gråta! jag ville inte visa dig att jag var ledsen, för då visste jag att du skulle börja gråta, åh det klarar jag inte av... lilla du ! :( det finns ju ingenting kvar på dig heller, du är ju jätte liten! uschhh! vill inte se dig såhär, jag vet att du är stark , åh det är verkligen inte jag ! lova att inte lämna mig, (det låter hemskt) men någon gång klart det händer, men inte ännu ? :( ..
kom hem!!
nu när du är dålig så klarar jag ingenting känns det som! fast jag har VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER & FAMILJ som finns där för mig! men finns det ingen morfar så finns det inte heller någon Sofia, skulle aldrig klara mig utan dig, kan inte ens tänka den tanken!! ALDRIG!!

jag har världens bästa morfar!! älskar dig mest! <3<3<3



puss sofia ♥

åhhhh!

allt känns skit, jag orkar inte mer, jag vill bort härifrån, jag vill bara försvinna! åh, varför ska jag komma tillbaka till denna skit igen?! :(:(   bläää!!
vill flytta långt-långt-långt härifrån, nuu!
händer inte ens någonting idag som kan göra mig glad :(! faan :'(:'(




puss sofia ♥