Senaste Inlägg

23:47

ingen skola för mig imorn! mår absolut inte bra, har sån huvudvärk och mår illa. huvudvärken har hållt i sig i EN vecka nu! rätt trött på att inte må bra nu alltså.. imorn morra ska jag och pappa åka fram till vårdcentralen och se vad detta kan vara för nått?
Annika (mina kusiners mamma) trodde att det kunde vara pga av min förkylning.. hoppas hon har rätt så det inte är något farligt :o .. hm, lite rädd?

men nu måste jag försöka sova!

PUSS ♥

210910

tjatja. idag vart det en väldigt kort dag i skolan , 10-12 . då vi pratade och fick information om APU:n ..
efter det var de skolfoto, fyfan säger jag bara !! hatar det, mitt hår stod ju fan rakt ut på sidan =(( .
När vi slutat drog vi in till stan för att leta skor och jacka åh sedan fikade vi! varken jacka el skor blev köpt då jag inte hittade något !

Julia tattuerade
sig även idag , blev snyggt :D ! ska snart beställa tid för min också ;) hihih..

men nu ska jag snart sova. Servering i skolan imorn och efter det Thn med mamma för att fortsätta letandet efter skor och eventuellt jacka! ;D

PUSS

seg som ...

Gårdagen spenderades hos E.Walter som sagt, var riktigt mysigt! tittade på gamla filmer från när hon var liten och när jag, Salle och Zara dansade, hahahaha fy säger jag bara!

Men idag.. gud vad seg jag är! har bara legat och tittat på tvn och legat vid datorn, som en vanlig söndag alltså?
skulle egentligen vart ute och gått med sini imorse, men orkade inte vara såå redig kl.11 på morran? njaaa..

ska snart ut och köra
lite med mamma och hämta upp syster , senare ikväll ska vi spela bingolotto, hoppas på lite bättre tur denna gången kanske ? vann ju ingenting sist! =(
Men nu ska jag fortsätta att göra mig iordning!

PUSS

underbar fredag med underbart folk

gårdagen var toppen. började med att jag och linn åkte med johanna hem efter skolan , var där en stund och sedan drog vi in till stan åh satt och förkrökade på bussen HAHA, och sedan mötte upp anya och fredrika och även nathali som kom lite senare =) hihi..
vi drog oss bort emot liseberg där vi kollade på Kapten Röd, helt okej!
men blev dock inte att vi vart där såå himla länge! skulle med en buss + att det var några idioter bakom oss, GAAAAH blir galen på såna!! kan inte låta bli att ta på folk? ska man inte kunna vara söt utan att folk ska hålla på och försöka få deras uppmärksamhet på ett konstigt sätt, ( som dåå hände min kompis igår! )
aja, men vi drog oss in till stan och tog bussen till Hindås (tror jag?)
På bussen dit vart det fan en av dom mest Äckligaste-Konstigaste-Snuskigaste-Gubben jag någonsin mött på!!! det var vidrigt!! men han gick av efter en stund och tur var väl det?
Men när vi väl kom fram mitt ute i ingenmans landet så var där en fest, drog sedan vidare på "efterfest" lite längre bort!
Kvällen slutade med att sov platserna var för få, kändes lite kaos, höhö. Men Linn ringde sin pappa tillslut som kom och hämtade oss, Tack sååå mycket! =)


Senare ikväll ska jag hem till Evelina med ett par tjejer och bara mysa! :*



PUSS ♥